Множество арести са извършени при мащабна полицейска операция по противодействие на

...
Множество арести са извършени при мащабна полицейска операция по противодействие на
Коментари Харесай

Множество задържани при спецакция на полицията в Бургас

Множество арести са осъществени при огромна полицейска интервенция по противодействие на стандартната престъпност, която се организира на територията на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Бургас, оповестиха от пресцентъра на полицията в морския град.
 акция на полицията Бургас NOVA
Важно конкретизиране е, че не се следи растеж на битовата престъпност и заради това полицейската интервенция е на първо място с превантивна устременост. В последните три месеца, с помощта на дейните полицейски дейности, са обезвредени общо четири групи причинители на крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове, ситуирани по Южното Черноморие, сподели Цветелина Рандева, представител на ОДМВР-Бургас.
 акция на полицията Бургас NOVA
В днешната интервенция се ревизират частни адреси, търговски обекти и други места , за които има данни, че вероятно може да се прави незаконна активност или такава, обвързвана с административни нарушавания. Паралелно на контролно-пропускателните пунктове към Бургас-град не престават инспекциите на преминаващи транспортни средства с оглед противопоставяне на незаконната миграция. В инспекциите са включени екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна ", както и екипи на бургаската жандармерия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР